Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Álomnaptár 2011 utolsó heteire
Sok tanítás, amelyet nappal megkaptunk, az álom ideje alatt épül be a tudatba. Ezért érezhetjük életünk bizonyos pontjain, hogy egészen más emberként ébredtünk fel reggel, mint amilyenek addig voltunk.

Az álom sokrétű szimbólumrendszer, amit azért lehet nehéz megfejteni, mert magasabb intelligenciaszinten íródik, mint amit az ébren megélt tudatunkkal használunk.

No meg azért is, mert az életünket alakító döntéseket saját magunknak kell meghoznunk. Így égi segítőink ugyan súgnak az álmainkon keresztül, de a megoldás az álmodóban kell, hogy megszülessen – mint ahogyan a matek példát sem az eredményért végezzük el, hanem azért, hogy megtanuljunk számolni!

Az álom ideje alatt nem csak üzeneteket, útmutatást kapunk, de sok fontos átalakító folyamat is lejátszódik bennünk. Nem csak a test gyógyul alvás közben, hanem a lélek és a tudat is.


Álmaink üzeneteinek fontos része, hogy újra és újra emlékeztessen arra, hogy az ember kozmikus lény! Egy mindennel és mindenkivel, isteni lény, tehát ehhez méltó életre érdemes. S mivel tökéletes egységben mozgunk az Univerzummal, ezért, ha olykor nem értjük magunkat, vagy rendezetlen az életünk, bármikor fordulhatunk az égiekhez segítségért.

A Kozmosz szó jelentése: Rend. Ha megfigyeljük azt, mi játszódik le a külvilágban, akkor rálátást kaphatunk egyben arra is, hogy mi játszódik le a lelkünkben, a tudatunkban. Megérthetjük, mi a Teremtő rendelése, mi a Természet rendje – s ha magunk is felvesszük ezt a ritmust, akkor a lelkünk is rendezetté válik.


A kívül lejátszódó, a csillagos égbolton zajló eseményekkel együtt rezdül a lelkünk. Álmaink értelmezésében tehát nagy segítség lehet az asztrológia, a csillagok fényüzeneteinek értelmezése – rajtuk keresztül álmainkat is mélyebben megérthetjük.

Lássuk most, mit üzennek az éji fényüzenetek, az álmaink, 2011 utolsó heteiben!

Az álmodás szempontjából kiemelt időszakot jelent a Hold átvonulása a Tejúton. A Hold, mint az intuíciónk, és álmodó képességünk megjelenítője, ekkor isteni energiákkal feltöltekezve, intenzívebb, az életünket felemelő üzeneteket közvetít. Novemberben 13-án este lép a Hold a Tejútra, és 15-én reggelig itt tartózkodik. Ezután pedig 25-én este ismét az Istenek Útjára lép, majd 27-én éjjel hagyja el azt. December hónapban 11-én hajnaltól, 12-én délelőttig halad a Tejúton, majd 23-án reggeltől 25-én reggelig – igazán áldott karácsonyi ünnepekben lesz részünk tehát az idén.

November

16-án fontos üzeneteket hozhatnak álmaink. Érdemes este korán nyugovóra térni, és figyelni a félálomban már bevillanó képeket. Ebben az időszakban az újítás, az új kezdetek elindítása, az új dolgok létrehozása megjelenhet életünkben, bármilyen területen.

Ennek megteremtéséhez most lehetőségünk nyílik mélyen szembenézni önmagunkkal, mert ahhoz, hogy igazán elinduljunk, hogy új lehetőségek találjanak ránk, vagy valamibe belekezdjünk, ki kell égetni magunkból a már feleslegessé vált, vagy hozzánk méltatlan energiákat, elvárásokat, hiedelmeket.


Az álmainkban esetleg megjelenő tűz, mint szimbólum, szintén ezt jelképezheti. Érdemes önmagunkat és jövőnket pozitívabban, más színben látni, mint ezidáig. Most pontosan láthatjuk magunk előtt a céljainkat – ezek elérése érdekében már csupán önmagunkkal kell megküzdeni.


24-től 26-ig gyógyító álmokat kapunk.

25-én az éjjeli-hajnali álmaink az érzelmi kapcsolatainkról, szerelemről, és szép dolgok megalkotásáról szólhatnak. Most könnyebben le tudjuk győzni a félelmeinket, megérthetjük, mi visz előre, hogyan válhatunk még szabadabbá a lelkünkben.

27-én a hajnali álmok rendkívül intenzívek és fontosak lehetnek. A Vénusz (termékenység, érzelmek, szerelem) és a Hold (lelkiség, ösztönök, belső otthon, család) állnak együtt, és alkotnak egy teremtő erejű fényszöget az Uránusszal (megtisztulás, felszabadulás).

Az égi üzenetek ekkor intenzívebben érkeznek, főként a lelki-érzelmi szabaddá válásról szólnak. Álmaink üzenete által megérthetjük, hogyan szabaduljunk fel lelkileg-érzelmileg, hogyan tegyük le a párkapcsolati terheket, és hogyan harmonizáljuk a családi-rokoni viszonyainkat.


Most kitágulhat a tudatunk, elhagyva az addig korlátozó eszméket, gondolatokat, szélesebb összefüggéseiben megértve láthatjuk az életünket, és ezek a felismerések felszabadítóan hatnak ránk. A lelki-érzelmi, és családi békét, egyensúlyt tudjuk megtalálni, érzékelni az álmaink által, és ezen a szép napon.


December

5-én az életünk nagy igazságaira rávilágító álmok érkezhetnek, amelyek egyben gyógyító erejűek is, és az életünk emelésére késztetnek. Ebben az időszakban fontos tudnunk, hogy saját energiáinkat, ösztöneinket és gondolatainkat is, magunk tartjuk kézben.

Önirányításunk és rálátásunk által új utakra, új lehetőségekre lelhetünk. Most engedhetjük el a múltbeli kötődéseinket.

7-én változtatásra, megújulásra késztetnek az álmok, akárcsak 12-én.

16-án a szeretet és a bölcsesség erejével, lelkünk titkaira, és a múltra is rálátva, óriási erőt kapunk ahhoz, hogy minden félelemtől és függőségtől megszabadulva, kitisztíthassuk a lelkünk legmélyebb zugait. A feltételek nélküli szeretet az, amely által most gyógyulhatunk, és ennek sugárzása nem csak mások, hanem önmagunk felé is fontos!

A hajnali álmaink már arról mesélhetnek, hogyan oldjunk meg egy visszatérő helyzetet. A megbocsátás és elfogadás, a kapcsolataink igazságos, szeretetteljes kezelése kulcsfontosságú lehet.


20-án a hajnali álmaink tisztán érzékeltetik a lelkünk minden egyes, apró rezdülését. A korán kelőknek most érdemes meditációt végezni. Ekkor tudjuk meghaladni az eddig bennünk munkálkodó lelki falakat, gátlásokat is, s ledöntve minden belső akadályt, tisztán szembenézhetünk sötét oldalunkkal, hogy uralni tudjuk azt.


21-én érdemes figyelni ismét a hajnali álmokat, hiszen ez a folyamat folytatódik, és az érzelmi-szerelmi életünkben fontos szerepet játszhat. A nők részéről most válik fontossá a saját nőiségük kibontakoztatása és szabad megélése, mindkét nem részéről pedig, az érzelmi terhek, és terhes eszmék, hiedelmek elhagyása.

A párkapcsolatokban megmutatkozhat az égi elrendelés. Tanító álmok születnek, amelyek a tiszta, szabad, őszinte érzelmi kapcsolódás üzenetét hozzák. Kísértéseken, csábításokon most túlléphetünk. A pénzügyeket illetően, most megszabadulhatunk mindattól, ami addig az anyagi biztonság megteremtésében gátló tényező volt bennünk, főként szellemi szinten.


A Nap
22-én a reggeli órákban éri el a látszólagos, éves útjának legmélyebb pontját – ez a téli napforduló ideje. Most kezdődik (és nem Szilveszterkor!) az új esztendő. E napra, és a következőre virradó reggelen, az álmainkat érdemes megfigyelni, leírni.

23-án mély dolgokat, titkokat érthetünk meg önmagunkról és életünkről, és ez a megértés mintegy beavató folyamatként jelentkezhet az álmainkon keresztül. Az égi üzenetek ismét aktívabban jönnek.

25-én éjjel és hajnalban, a gyógyulást és megújulást hozó álmok ideje jön. Elhagyva a régi énünket, lelkünk újjászületik.

27-én a hajnali és reggeli órákban már a teljes lelki harmónia és egyensúly érezhető. Családunkban, otthonunkban is sok szép percet élhetünk meg.

29-én reggel pedig, ideje jön, hogy mindent átlássunk, világosan és egyértelműen, az alapoktól a végletekig. E nap első fele, különösen a reggeli órák alkalmasak ismét a gyógyulásra, és meditációra, valamint arra, hogy konkrét gyakorlati lépéseket tegyünk a megújulás érdekében.

Áldás, szerencse, és csillagfény kísér minden Kedves Olvasót!
Forrás: http://www.astronet.hu/ezoteria/alomfejtes/alomnaptar-2011-utolso-heteire-1-102479.html
Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2011-11-19)
Megtekintések száma: 579 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 33
Vendégek: 30
Felhasználók: 3
Nyanyuska, lerika, huskym22

Block title