Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Az „angyalokkal gyógyító” Budapestre jön
2011. május 11-én délelőtt 10 órától este 7-ig Doreen Virtue a Millenáris Teátrumban Raphael arkangyal új üzeneteit és gyógyító útmutatását közvetíti, és Charles Virtuee-vel közösen intenzív vezetett meditációkat tart a jelenlévőknek, illetve válaszol a gyógyítással és az angyali teremtéssel kapcsolatos kérdésekre, és persze dedikálja könyveit és kártyáit! A nap záróakkordjaként Doreen fellép zenekarával, a Hawaiiról érkező Obsidiannal.

Doreenn Virtue neve nem cseng ismeretlenül a magyar olvasók számára. Könyvei – az „Angyalokkal gyógyítás”, az „Angyali Útmutatás”, az „Angyali terápia”, a „Fényküldöttek Útja”, a Yo-yo diéta” és a többi is nagyon népszerűek a hazai közönség körében.

Doreen gyermekkorában természetes módon volt tisztánlátó, az emberek által „láthatatlan barátoknak” hívott lényeket látta és beszélgetett velük, akik valójában angyalok és az elhunyt szeretteink közül valók. A fiatal Doreen családja ezt a természetes ajándékot és képességet nehezen tudta megérteni, ahogy a barátai számára is inkább céltáblává vált, csúfolták, ugratták, semhogy komolyan vették volna. Ezek után érthető, hogy Gyermekként megtanulta elfojtani képességeit, teljesen lezárva önmaga előtt őket, mielőtt még elég éretté vált volna a megfelelő megbecsülésükhöz.

Pszichológiát tanult, ám a mintaszerű, de hagyományos sikerekkel tarkított pályafutását és magánéletét 1995. július 15-én visszavonhatatlanul megváltoztatta egy csodákban bővelkedő váratlan esemény. Ekkor ugyanis egy angyal jelezte neki, hogy az autóját éppen el akarták lopni, de ő figyelemre sem méltatta az intő szót. Nem merte hinni, hogy az angyalok még mindig ott vannak körülötte, hiszen amikor ilyesmiről beszélt, korábban mindig lehurrogták.

Bár ő „szakított” az angyalokkal, az az angyal nem hagyta cserben őt abban a végzetes pillanatban, amikor két férfi a fegyverét a gyanútlan Doreen-nek szegezte. Első pillanatban megdermedt, de aztán egy tisztán kivehető hangot, férfihangot hallott? SIKÍTS! TELJES ERŐDBŐL SIKÍTS!” utasította a hang. Dermedtsége oldódott, és sikítani kezdett. Egy járókelő felfigyelt rá, és megmentette az életét, futásra kényszerítette a támadókat.

Doreen pedig visszatért az ő angyalaihoz és hozzáfogott az Angyali Útmutatás a precíz, mindennapos gyakorlatának összegyűjtéséhez, hogy felfogja és megfejtse üzeneteiket. Aztán vizsgálni kezdte a spirituális hit és a nyugati pszichológia összefüggéseit. Praxisa Angyalterápiává alakult, amiben bölcsészdoktori tudását összekapcsolta spirituális képességeivel.

Hite egyszerű: mindenki bizonyos pszichikus képességekkel születik, a hatodik érzékkel. Ezeket a képességeket, ahogy a többit is, nevelni és edzeni kell, hogy teljes mértékben kihasználjuk erejüket. Doreen több mint háromszáz tudományos tanulmányt említ meg a Harvard, Cornell és más vezető egyetemektől, amik megerősítik hitében az emberek természetes pszichikus képességeivel és a gyógyításban használt hit erejével kapcsolatban.

(Forrás Astronet)

Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2011-04-26)
Megtekintések száma: 597
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 10
Vendégek: 9
Felhasználók: 1
anikonagy

Block title