Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Béketeremtő ima

"Csak egyetlen Teremtő, egyetlen Jelenlét és egyetlen Erő létezik. Ez az erő tudat és lélek alakjában bennem lakozik. Ez a jelenlét harmónia, egészség és békesség alakjában halad át rajtam. Úgy gondolkodom,
 beszélek, és cselekszem, mint a végtelen intelligencia. Tudom, hogy a gondolatok dolgok, az történik velem, amit érzek és az leszek , amit elképzelek. Mindig észben tartom ezeket az igazságokat. Az Isteni igazság uralja az életemet. Az isteni törvény és rend uralkodik életem minden területén. Enyém az Isteni útmutatás. Enyém az Isteni siker, enyém az isteni Jólét. Isteni szeretet tölti el a lelkem. Minden dolgomat az Isteni bölcsesség irányítja. Ha bármikor félelem vagy aggodalom uralkodna el a tudatomon, azonnal kijelentem:"Most Isten vezérel engem." vagy " Isten tudja a megoldást."
 
Ez lesz a szokásom és tudom, hogy csodák történnek velem."
" Isten a Szeretet és az Ő szeretete tölti el a lelkemet. Isten a Békesség és az Ő békessége tölti el a tudatomat és a testemet. Isten a tökéletes egészség és az Ő egészsége az én egészségem. Isten az öröm, az Ő öröme az én örömöm és csodálatosan érzem magam.


(Dr.Joseph Murphy

 

Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2014-04-28)
Megtekintések száma: 614 | Hozzászólások: 4
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 30
Vendégek: 29
Felhasználók: 1
info1335

Block title