Cikkek katalógusa

Adomány

Keresés a honlapon

Oszd meg!

Ez az a nap!

Gyógyítás

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Erősítsd az intuíciódat!

Megérzései, sugallatai mindenkinek vannak, ám a 21. század „zajában” egyre kevesebben hallják meg belső hangjuk üzeneteit.
A hatodik érzék tulajdonképpen az érzékeken túli észlelés megtestesülése. Ez a képesség minden ember sajátja, de csak az tudja használni a benne rejlő erőt, akinek tiszták az energiái, és aki képes az összpontosításra.

Ennek pedig a mai zajos, felgyorsult életmód nem igazán kedvez. A legtöbben nem a pillanatban élnek, mindig mást akarnak csinálni, mint amit éppen kellene. Sokan túlterheltek, fáradtak, mert egyszerre több dologra kell figyelniük, és ezért tompul a hatodik érzékük.
Hogyan fejleszthető?


Energetikai tisztaság

Minél tisztábbak valakinek az energiái, annál pontosabbak a megérzései, így az első és legfontosabb lépés az energetikai tisztulás. Hasznos például az otthoni és a munkahelyi tértisztítás, a húsmentes táplálkozás, a jó minőségű alkohol- és koffeinmentes folyadékok fogyasztása, a rendszeres és pihentető alvás, a természet közelsége vagy a rendszeres testmozgás. A legfontosabb azonban az ima, a hálaadás és Isten bevonása a mindennapjainkba.
Befelé fordulás
A kristálytiszta megérzéshez sokszor szükséges egyfajta remeteállapot, egy kis csendes egyedüllét, befelé fordulás, amit sokan nem szeretnek, pedig ilyenkor könnyebb meghallani a fentről érkező üzeneteket. Fontos, hogy megtanuljunk nem többet és nem kevesebbet beszélni annál, mint amennyit kell.
Kételyek nélkül
Fontos, hogy kételyek nélkül higgyünk a sugallatainknak, és aztán ezeknek megfelelően cselekedjünk. A megérzésnek az a lényege, hogy valamilyen tettre sarkall, és ez lehet valami egészen apró dolog is, például egyszer csak úgy érezzük, hogy fel kell hívnunk valakit... Aki elkezdi követni ezeket a jeleket, az egyre több és több üzenetet fog kapni.Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/erositsd-az-intuiciodat-104543
Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2016-02-13)
Megtekintések száma: 304 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [115]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 25
Vendégek: 22
Felhasználók: 3
zsuzzsika, eccaeccarvuu, szolnokikatalin2382

Block title