Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Gyarapodj a feng shui segítségével!
A feng shui alkalmazásával olyan területeket alakíthatsz ki az otthonodban, amelyek a pénzügyeid javításában segíthetnek. Ennek sikeréhez azonban elsősorban magadon - a gondolkodásmódodon - kell dolgoznod, különben hiába várod, hogy gazdagabb legyél.

A legelső tennivalónk a lakás teljes kitakarítása és lomtalanítása - ez elősegíti a csi áramlását. Miközben tisztává és rendezetté varázsolunk mindent, meg kell válnunk mindattól, ami felesleges: ezer éve nem használt, megrongálódott tárgyaktól, szúrós levelű növényektől, rossz emlékeket ébresztő használati eszközöktől, fényképektől, és mindattól, amiről úgy gondoljuk, eljárt felettük az idő. 

Ezzel egyidejűleg végig kell gondolnunk, mi az, amire konkrétan vágyunk. Egy új autó? Lakásvásárlás? Egy jól fizető állás? Fontos, hogy egészen pontosan lássuk magunk előtt vágyaink tárgyát, mert így így sokkal könnyebben elérjük álmainkat, mintha csak általános jólétre és gazdagságra vágynánk. 

Az alábbi feng shui megoldások elősegítik a csi áramlását, s ezáltal anyagi jólétünk fellendülését:
Pénzérmék piros terítőn - a gyarapítás érdekében


A nyugati csi a napnyugtához és a betakarítás időszakához kapcsolódik, tehát ahhoz, amikor az aznap vagy az adott évben végzett munkánkért megkapjuk a jutalmunkat. Tehát ez a csi ideális ahhoz, hogy anyagilag előnyösen zárjunk le dolgokat. A pénzügyi tudatosság képességének és a pénzügyek javítására fordított energianövelésnek az az egyik módja, hogy erősítjük a csi-t az otthonunkban.

Ezt úgy valósíthatjuk meg, hogy pénzérméket vagy papírpénzeket helyezünk a lakásunk nyugati részébe egy piros asztalterítőre. A fém, amelyből az érmék készültek, illetve a piros terítő fokozzák a fém energiát az amúgy is fém elem által uralt irányban. 


Pénzhozó növények


Az otthonunk minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeinkre. Például a kelet segít, hogy új ötleteink támadjanak a pénz megszerzésére vonatkozóan, a délkelet a jövőbeni gyarapodás módjaihoz kapcsolódik, míg az északkelet segít megragadni az előnyös befektetést hozó lehetőségeket.

Az egyes területek aktiválásához használhatjuk fel a pénzhozó növényeket. Gömbölyű leveleik a fém csihez kapcsolódnak, ez pedig a pénzérmék és a papírpénz energiájához. A hatás erősítéséhez tegyük a növényt fémből (vagy kerámiából) készült kaspóba.Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/feng-shui/gyarapodas-a-feng-shui-segitsegevel-41556
Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2013-10-21)
Megtekintések száma: 591 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 20
Vendégek: 18
Felhasználók: 2
allomaria, kuszter0906

Block title