Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Hogyan védd magad?
Ahhoz, hogy elég erős légy, hogy életed minden percét átitassák a jó energiák, amelyek majd megvédenek a negatív rezgésektől, rontásoktól, átkoktól, először is önmagadat kell rendbe tenned.

– Csinálj nagytakarítást a környezetedben, a lelkedben, a mindennapjaidban. Élj rendszer szerint. Készíts napirendet. Vigyázz arra, hogy ne sodorjanak el lényegtelen, hiábavaló dolgok. hagyj időt pihenésre, szórakozásra, meditálásra.

– Teljesítsd, amit vállaltál akár mások, akár önmagad felé. Teljesíted a másokkal kötött megállapodásaidat. Nem csak azért, mert így becsületes, hanem azért, mert különben bűntudatod lesz, ami csupa negatív érzéssel, gondolattal társul. Alább megtudhatod, miért olyan veszélyesek a negatív gondolatok.

– Ne hunyj szemet saját rosszaságaid fölött, vedd észre magadban a hibát, amivel megbánthatsz másokat. Ha gyakran mondják neked, hogy túl veszekedős vagy, túl sokat kritizálsz másokat, rosszindulatú megjegyzéseid vannak, nem az a megoldás, hogy megsértődsz. Inkább gondolkozz el ezen, és figyelj arra, hogy legközelebb elkerüld ezt a fajta viselkedést.

– Végy gyakran tisztító fürdőt, ne sajnáld az időt a meditációtól, az Univerzummal való egyesülés pillanatitól. Naponta legalább egy alkalommal koncentrálj arra, hogy az életedet betölti a szeretet és az öröm.

– Vigyázz, ne légy a spiritualitás megszállottja, ne szállj el nagyon, de ne légy röghöz kötött sem. Ha nagyon elszállsz, nem tudsz majd jelen lenni a pillanatnak. Nehézségeid lesznek, a dolgaid is rendezetlenek, rendetlenek lesznek. Ha viszont túlságosan a földön élsz, nehéz lesz befogadni a magasabb frekvenciájú energiákat.

– Ne élj a múltban. Ha nem vagy képes elengedni a múltat, ha folyton régi sérelmeket dajkálsz, akkor sosem leszel képes előbbre jutni. Hagyd elmenni, engedd el a múlt dolgait.

– Ha viszont a gondolataid mindig a jövőben kalandoznak, akkor sem tudsz jelen lenni a pillanatban. És ha nem vagy a jelenben, nem tudod elfogadni a jelen pillanat ajándékait, és nem lesz miből építgetned a jövőd.

– Szeresd magad és embertársaid. Ha folyton kritizálod magad, vagy másokat, akkor csak a rosszra koncentrálsz, és nem látod meg a magaslatokat. Légy elég könyörületes ahhoz, hogy elfogadd: mindenki (és te magad is) úgy teszi a dolgát, ahogy a legjobban tudja a saját spirituális fejlettsége szintjén.

– Sem a körülmények, sem mások nem felelősek a TE életedért. Tudd, hogy TE teremted a saját gondolataiddal azokat az eseményeket, amiket átélsz. De ne hibáztasd magad, ha valami nem úgy sikerül, mint szeretted volna. Ennek csupán az az oka, hogy nincsen elég hited. Ne a félelmekre, a rosszra koncentrálj, hanem higgy abban, hogy minden és mindenki a te javadat szolgálja. Az fog történni veled, amiben hiszel. Ha a boldogulásodban hiszel, minden körülmény úgy alakul majd, hogy a boldogulásod szolgálja. Ha viszont elvakítanak a félelmek, kétségek, beteljesülnek a rossz érzéseid. Az univerzum nem tesz mást, csak teljesíti a kívánságaidat. Hát nagyon vigyázz, mit kívánsz.

– Vigyázz, mit mondasz. A szavaid a gondolataid, a gondolataid a jövőd. Soha ne hagyja el a szád olyasmi, hogy: ez nekem biztos nem fog sikerülni, erre én képtelen vagyok... Ha véletlenül mégis elhagyta a szádat egy nem kívánt mondat, képzeletben sugározz rá lila fényt. A lila szín olyan energiákkal bír, hogy képes kiirtani a rosszat és pozitívvá varázsolni. De az is jó, ha legyintesz rá, és kineveted.

– Tartsd tisztán testedet, lelkedet. Úgy bánj lelked lomjaival, mint amikor nagy takarítasz, és kidobálsz mindent, ami már nem kell, ami szakadt, rongyos, ócska. A lelkeddel, gondolataiddal is tedd ezt. Azokat a problémákat, bánatokat, amin túlhaladt az idő, ne tartogasd különböző kis lelki dobozokban. Ha régen megbántott valaki, és még mindig keserű lesz a szád íze, ha eszedbe jut, mondd hangosan: Béke veled, élj boldogan. Érezd, hogy eközben micsoda megkönnyebbülés járja át a tested, lelked. Minden, ami keserű, ami haragít, ami fáj, a te tested és lelked rombolja, nem a másét. Az Univerzum azonnal betölti a keletkező hiányokat. Ha elengedsz valamit magadból, amire már nincs szükséged, jön helyette valami új. Ezért ha elengedsz valakit vagy valamit, azonnal töltekezz fel képzeletben fénnyel, és gondolj arra, mit szeretnél helyette.

– Szeress – feltételek nélkül. Minden teremtmény az Univerzum egységéhez mérten tökéletes. Nem vagyunk egyformák, de épp a különbözőségünk miatt teljesedhet ki az Univerzum végtelen egésszé. Tiszteld a többiekben, ha nem úgy gondolkodnak, nem úgy cselekednek, ahogyan te tennéd. Szeresd őket olyannak, amilyenek. De nem csak az embereket kell szeretned, hanem minden állatot, növényt, ásványt, szelet, illatot, vízcsobogást, kavicsot, mindent és mindent, amit a Teremtő létrehozott. Hagyd, hogy elkalandozzon a lelked, és gyakran gyönyörködhessen ebben a csodában.

– Feltételek nélkül szeresd önmagadat. Ahogy senkit és semmit, önmagadat sincs jogod gyűlölni. Téged is a Teremtő teremtett, te is azért vagy, hogy általad az Univerzum teljes legyen. 

– Legyen hited. Hit és bizalom a Teremtőben, a tökéletességében, a jóságában – e nélkül nagyon sivár és hiábavaló élet várna rád.

– Legyen türelmed. Lehet, hogy most úgy érzed, ez túl sok neked, és nem vagy képes ezek szerint a szabályok szerint élni. De fontos, hogy ne rémülj meg ettől. Még ha bármily nehéznek tűnik is, tudd, hogy a legapróbb lépéssel is jó irányba haladsz. Nem sürget senki. A te dolgod, hogy megjegyezd ezeket a szabályokat, és minden áldott nap igyekezz ezek szerint élni. Nem baj, ha eleinte hibát hibára halmozol, ha néha elvakít a düh, az indulat. A fontos, hogy vedd észre ezeket, és tudatosítsd magadban, hogy ezt másként is lehet. Ha erre figyelsz, egy szép napon észreveszed majd, hogy megváltozott az életed. Csupa szerető, kedves ember vesz majd körül, épp olyanok, amilyen te vagy. Ez a vonzás törvénye. Hiszen a feltételek nélküli szereteteddel a saját életedbe is bevonzod a feltételek nélküli szeretetet. Mert – ugye, emlékszel? – amilyen rezgésű energiákat kibocsátasz, olyanok térnek vissza hozzád, és alakítják olyanná az életed, hogy újra hasonló energiák távozhassanak belőled.

És hogy mi köze mindennek a fekete mágiához? Csak annyi, hogy ez az életmód a legtökéletesebb védekezés az átok, a rontás ellen. Mert ha így élsz, egyszerűen nem találnak rád a negatív energiák, akármilyen „koromfekete ” kuruzslással küldték is őket.

(Forrás: astronet)
Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2011-06-04)
Megtekintések száma: 671 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 3
Felhasználók: 1
anikonagy

Block title