Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Kínai Horoszkóp 2011 – Nyúl Éve
A 2011-es év a kínai horoszkópban a Nyúl éve. Az új kínai év 2011 február 03.-án kezdődik és 2012 január 23-án végződik, amikor a Sárkány Évébe lépünk. A Kínai horoszkóp időnként a Nyúl éve helyett a Macska éve néven említi ezt az időszakot – A kettő azonos!

A kínai mitológia szerint a Nyúl az ellenálló képességet szimbolizálja. A Nyúl az európai horoszkópban a Halak csillagjegynek felel meg. Szerencsések akik a Nyúl csillagjegyben születtek. A Nyúl bőkezű, megbízható és tele van kreatív ötletekkel. A kínai asztrológia szerint azok akik a Nyúl évében születtek hisznek a barátságban és a családban. A nem tud kialakítani harmonikus kapcsolatokat érzelmi problémái adódhatnak.

A Nyúl éve nyugodt lesz. Kreatív tevékenységek foglalják majd le minden időnket. Bőkezűek és nyitottak leszünk minden dialógusra. A 2011-es évben a barátokra, családra és titkos üzleti ügyekre fordítjuk minden figyelmünket. Döntéseinkben konzervatívabbak leszünk és kerülni fogjuk a rizikós lépéseket, ugyanakkor a botrányoktól és azoktól az eseményektől is távol tartjuk magunkat amelyek kizökkenthetnek érzelmi állapotunkból. Dolgozzunk többet azért, hogy belső önértékelésünk és magabiztosságunk meglegyen, így bízni fogunk magunkban és döntéseinkben. A túlzott biztonság és komfort iránti óhaj néha belevihet pénzügyi veszteségekbe is.

2011-ben szakmai téren a következő szakmákban dolgozók favorizáltak: színészek, festők, divattervezők, énekesek, asztrológusok, papok, orvosok, asszisztensek, ápolok és azok akik külföldön dolgoznak.

Egészség: a negatív érzések megtartása, az érzelmek nem megfelelő kinyilvánítása, bizalomhiány másokkal szemben és a helytelen kommunikáció vezethet krónikus betegségekhez. A mindennapi relaxáció, a fizikai gyakorlatok (aerobik, sétálás, reggeli szaladás) elkerülhetik a stressz kialakulását.


(Forrás: twice.hu)

Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2011-01-24)
Megtekintések száma: 897
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 5
Vendégek: 5
Felhasználók: 0

Block title