Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Ezoterikus cikkeink » Ezoterikus cikkeink

Öngyilkos gének
Vajon miért lesz valaki öngyilkos? Genetikai örökség a lelki labilitás, vagy a felmenőink régmúlt tetteivel függ össze? Mit tehetünk ellene, és mi a kapcsolódási pont az őseink és a mi életünk között?

Ahogy a szervezetünk működése alá van rendelve a génjeink által képviselt biológiai programunknak, ez a biológiai program is alá van rendelve az auránkban létező, vagyis a tudattalanunkba bekódolt spirituális életfeladatokat tartalmazó programoknak.

Rombolási programok

A metafizikai asztrológiában köztudott, hogy a Skorpió és a Rák jegyű személyek aurájában erősebbek az un. rombolási és az önrombolási, illetve életellenes mentális programok. Ezért ezeknek a romboló szellemi programoknak megfelelő gén-struktúrák is léteznek. Ez akkor is így marad, ha kiderülne, hogy az öngyilkosságért felelős, illetve az arra hajlamosító módosult géneket felfedező tudósok tévedtek. Mindenképp csak idő kérdése már, hogy a dolog felől a tudomány is teljes mértékben megbizonyosodjék. A baj csak az, hogy a magyar nemzetért és az emberiségért aggódó személyek által (érthető!) örömmel fogadott feltételezésekkel ellentétben, az öngyilkossági hajlamokat fizikailag megtestesítő gén-módosulások felfedezésének a segítségével, illetve ezek felismerhetővé tételével, sajnos egyáltalán nem fog megszűnni az öngyilkosság problémája. Hiszen a különféle rákos betegségekben elhunytak száma is tovább növekszik, annak ellenére, hogy ma már egyre több, tényleges sikerrel alkalmazott rákellenes szérumot és terápiát ismer és alkalmaz az orvostudomány, valamint a természetgyógyászat.

Génállomány és szellemi struktúra

Ennek ellenére, csodálattal és örömmel figyelem a géntérkép megalkotása érdekében tett nemzetközi és magyar tudományos erőfeszítéseket. Örömömet csak az árnyékolja be, hogy az asztrológiának a jósolgatásra való használata, illetve a további önprostitúciója miatt, nem csak a természettudósok, de a szellemtudományok képviselői sem képesek észrevenni, hogy a személyi génállományunk nem más mint a testünkben rögzített (az anyagban: a fizikai szervezetünkben), pontosan kimutatható leképeződése a spirituális és szellemi struktúráinknak. Amit a géntérkép kimutat tehát, az nem egyéb, mint az anyagi leképeződése, az anyagi magvalósulása annak a szellemi állagnak (a spirituális lényünk térképének), amit a fényszögek tágabb tűrési értékével elkészített asztrológiai születési képletünkből – tehát nem a jóslási célokkal elkészített és értelmezett születési horoszkópunkból – kiolvasható.

Tudom, hogy mindez tudománytalanul és hihetetlenül hangzik, de a pszichológiai - holisztikus gyógyításban már közismert tény, hogy nemcsak az egyes szervsejtjeink, hanem hosszú távon még az egyes gén-struktúráink is követik a spirituális (mentális - mentalitásbeli) struktúrák pozitív és negatív változásait, módosulásait. Szkeptikusan fogadom tehát azt a felvetést, hogy az öngyilkosságot okozó gén felfedezésével, illetve a génstruktúrák mesterséges megváltoztatásával véget vethetünk az egyre jobban elszaporodó (a személyi horoszkópok segítségével kimutatható, a szülőktől örökölt rombolási és/vagy önrombolási programoknak megfelelő) öngyilkossági kísérleteknek, anélkül, hogy az öngyilkossági hajlam igazi, szellemi alapjait felszámolnánk. Ezt pedig az ipari civilizációban meghonosult általános élet-ellenes és természet-ellenes (gyermekvállalás-, illetve megtermékenyülés-ellenes) mentalitásban és nem csak a módosult génstruktúrákban kell keresni, mivel nem lehet egész társadalmi csoportok és nemzet-részek génállományát orvosi beavatkozások útján „normálisra visszaállítani”. Ezeknek az összetett, pozitív és negatív késztetéseket egyaránt eredményező szellemi programoknak, így pl. a gyermek foganás-ellenes programnak is, a negatív részeit (diszharmonikus vonásait) könnyebb, olcsóbb és egészségesebb lenne feloldani és megváltoztatni a tudatosítás (például a személyi horoszkóp metafizikai értelmezése) segítségével mint pl. az orvostudomány által előszeretettel használt génmanipulációval.

Nekem (aki az öngyilkossági gondolatok és késztetések poklát fiatal koromban átvészeltem), a feleségemmel és a csíkszeredai baráti körömmel együtt több ilyen jellegű, de fordított irányú (nem a mesterséges beavatkozás útján, hanem a szellemi tudatosítás és a természet szerinti mentalitás helyreállítása segítségével létrehozott) sikerem van. Ilyen például az is, hogy a rendkívülien szövődményes, nehéz és fájdalmas szüléssel világra jött, és majdnem egész gyermekkorát betegeskedéssel töltő feleségem, ellentmondva a gén-elméletnek, illetve az örökletes hajlamok és tulajdonságok általi determináció elméletének, minden orvosi jelenlétet mellőzve, un. vad természeti körülmények között, nem egészen másfél órás vajúdás után, merőleges testtartásban és teljesen éberen szülte meg egy sátortábor melletti tisztáson a máig makkegészséges, hároméves kislányunkat. Ezt követően, a bősárkányi lakásunkban, a szülési fájdalmak jelentkezése után tizenöt percre szülte egészségesen a második gyermekünket is, mindjárt a magzatvíz elömlése utáni öt percben. Sőt: annak ellenére, hogy a feleségem édesanyja nem volt képes szoptatni a gyermekeit, a pozitív szellemi felkészülésnek köszönhetően, a feleségem mellkasából csak jelzésnyire: leheletszerűen kiemelkedő mellei valószínűtlenül megduzzadtak mind a két esetben, és bőséges táplálékkal látták el mid a két gyermeket.
Öröklődő spirituális programok

Ami az öngyilkosságot okozó módosult gének öröklési lehetőségét illeti, talán a mindannyiunk hasznára lenne az (talán segíthetne a biológusok számára messzebb menő következtetéseket levonni, illetve pozitívabb eredményekkel kecsegtető irányban kutatni), ha a gén-kutatók figyelembe vennék azt a szellem-tudományi tézist, miszerint a spirituális programok erőteljesebben az anyai ágon öröklődnek és az apák programjai (tudom, hogy ez mennyire bántó a férfi nem számára, mivel én is nagyon nehezen fogadtam el ezt a gondolatot:) csupán a rezonancia törvénye alapján (a hasonló hasonlót vonz elv alapján) kerülnek az utódok szellemi térképének a rendszerébe. Amennyiben tehát egy anyai ági dédnagyanyánál vagy nagyanyánál erőteljes Skorpió és Rák motívum jelenik meg a horoszkópban, biztosra vehető, hogy az unoka horoszkópjában (aurájában) is megtalálhatóak a romboló és az önromboló programra utaló, jellegzetes negatív fényszög-együttesek, illetve a fényszögek által alkotott sors-alakzatok. Ez viszont konkrétan azt jelenti, hogy amennyiben egy vizsgált horoszkópban megtalálom a romboló és az önromboló programok egyértelmű jeleit, biztosra vehetem, hogy valamelyik, az üknagyanyáig visszavezetett, anyai ági családtag, nem természetes halállal távozott az életből és azt, hogy halott kiskorú gyermekek, illetve elhalt magzatok (vetélések), vagy durva abortuszok (amatőr - házi, vagy nőgyógyászati beavatkozások) emlékét is őrzik a titkos, vagy az ismert családi krónikák.
Megosztás a Facebook-on
Kategória: Ezoterikus cikkeink | Hozzáadta:: Zsóka (2011-03-24)
Megtekintések száma: 999
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Ezoterikus cikkeink [116]
Ezoterikus cikkek gyűjteménye

Statisztika


Online összesen: 15
Vendégek: 15
Felhasználók: 0

Block title