Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Könyvajánló

A kategóriában található bejegyzések: 4
Mutatott bejegyzések: 1-4

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint
Mit keres pontosan a lelked?
Hová vezet az életed?

Semmi sem történik velünk véletlenül. Új könyvében Ruediger Schache arról ír, hogy minden ember rendelkezik egy személyes lélektervvel, amely biztosítja számára a boldog életet. Ha követni akarjuk ezt a tervet, meg kell értenünk a jeleket. Hogy miért történt eddig minden pontosan úgy, ahogyan történt, hogy a lélek hogyan és miért küld jeleket, és mit keres. Hogy mi a jelentősége a családnak, a testnek, az adottságoknak és a képességeknek. Hogy mit akarnak mondani nekünk bizonyos események. Kívánságaink és vágyaink beteljesülése közben lehetőségünk van megtanulni és megfejteni az élet nyelvét, és felismerni a mindenben benne rejlő rendet. De mit tanulhatunk pontosan az embertársainkhoz fűződő kapcsolatainkból? Milyen feladatokkal szembesítenek bennünket? Mit kell rendbe hoznunk, mit kell megélnünk és megtennünk? Minél többet tudunk ezekről a kérdésekről, annál jobb döntéseket hozhatunk. E könyv segítségével megtanulhatjuk megfejteni lelkünk tervét, hogy rátaláljunk a beteljesülésre, a boldogságra és életünk értelmére.

A címre kattintva olvass bele!
Könyvajánló | Megtekintések száma: 2809 | Hozzáadta:: Zsóka | Dátum: 2011-10-10

A szívvel-lélekkel megélt párkapcsolat számtalan módon teszi lehetővé a számunkra, hogy nap mint nap megéljük a kegyelem állapotát. Mivel a szívben és a lélekben gyökerezik, arra sarkall minket, hogy kiteljesítsük önmagunkat. Ebből az életerőből fakad a szenvedély, a szépség és az érzékiség. Ha elmerülünk ebben a szent kapcsolatban, nemcsak a fizikai, érzelmi és spirituális kötelékeinket erősítjük meg, hanem önmagunk és a párunk lelki fejlődéséhez is hozzájárulunk.

Olvass bele a könyvbe a címre kattintva!
Könyvajánló | Megtekintések száma: 1458 | Hozzáadta:: Zsóka | Dátum: 2011-10-10

Nem arról van szó, hogy kérdésekre keressük a választ, hanem arról, hogy a létünkre keresünk választ.

A címre kattintva olvasd tovább!
Könyvajánló | Megtekintések száma: 1122 | Hozzáadta:: Zsóka | Dátum: 2011-02-03


Egy gondolat megváltoztatott engem. Életemben először láttam az igazságot, mint sok költő a verseiben, vagy filozófusok a végső bölcseleteikben. Az igazság, hogy a szeretet a legfontosabb cél, melyre ember törekedhet. Így megtaláltam a legnagyobb titkot, melyről a művészeteknek, a gondolkodásunknak, és hitünknek is szólnia kell: Az ember boldogulása a szereteten át, és a szeretetben rejlik!

Megvásárolható a Libri Könyvesboltban itt>>>

A címre kattintva részleteket olvashatsz a könyvből.
Könyvajánló | Megtekintések száma: 1234 | Hozzáadta:: Zsóka | Dátum: 2011-01-30

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 8
Vendégek: 8
Felhasználók: 0

Block title