Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Lélekmorzsák » Lélekmorzsák

December 11. Megbocsátás
Megbocsátás

Megbocsátok magamnak minden kiejtett rossz szavamért, rossz tettemért, gondolatomért. Ma már tudom, hogy mindezt tudatlanságom szülte: nem a szívem szerint, csak a felszínen éltem.  Megbocsátok minden tévedésemért, mert tudom, hogy a tévútjaim mutatták meg az igazi utamat: nélkülük nem jutottam volna sehova. Megbocsátok magamnak minden mulasztásomért, mert akkor még nem tudtam, hogy amit a jelen pillanatban elmulasztok, azt örökre elmulasztottam. Megbocsátom magamnak, hogy sokszor elítéltem önmagam: akkor még nem tudtam, hogy a szeretet önmagam szeretetével kezdődik. Megbocsátom magamnak, hogy saját magam rabszolgatartójává váltam: akkor még nem tudtam, hogy szabadnak születtem, tökéletlenségemben is tökéletes vagyok.
Megbocsátom magamnak a sok fájdalmat, melyet én okoztam saját magamnak: akkor még nem tudtam, hogy én engedek teret a bántásoknak.

Megbocsátok magamnak, s szeretem magam olyannak, amilyen vagyok, aki vagyok. ITT és MOST minden kiejtett rossz szóért, rossz tettért, gondolatért. . Ma már tudom, hogy mindezt tudatlanságunk szülte: nem a szívük szerint, csak a felszínen éltek.  Megbocsátok minden tévedésükért, mert tudom, hogy tévútjaik mutatták meg az igazi útjukat: nélkülük nem jutottak volna sehova. Megbocsátok minden mulasztásukért, mert akkor még nem tudták, hogy amit a jelen pillanatban elmulasztanak, azt örökre elmulasztják. Megbocsátom, hogy sokszor elítélték önmagukat: akkor még nem tudták, hogy a szeretet önmaguk szeretetével kezdődik. Megbocsátom, hogy saját maguk rabszolgatartójává váltak: akkor még nem tudták, hogy szabadnak születtek, tökéletlenségükben is tökéletesek
Megbocsátom a fájdalmat, melyet okoztak, mert tudom: csak tudatlanságukban tették.

Megbocsátok minden embertársamnak, szeretem őket olyannak, amilyenek, elfogadom és befogadom őket. ITT és MOST!

Zsóka
Kategória: Lélekmorzsák | Hozzáadta:: Zsóka (2012-12-11)
Megtekintések száma: 550 | Hozzászólások: 4
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0

Block title