Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

Április 4. - Viharok

Jó, ha elérhető vagy a szél, az eső, a nap számára, mert ez az élet. Vagyis ahelyett, hogy nyugtalankodnál miattuk, táncolj!

A fejlődés azt jelenti, hogy mindennap magadba szívsz valami újat, és ez csak akkor lehetséges, ha nyitott vagy. Ablakaid és ajtóid tárva-nyitva állnak. Olykor eső érkezik, máskor a szél jön be, aztán a nap süt, és áramlik benned az élet. Ez együtt jár néhány zavaró hatással is: újságjaid mozogni kezdenek a szélben, megmozdulnak a papírok az asztalon, és ha az eső látogat meg, akkor nedves lehet a ruhád. Ha mindig zárt szobában éltél, azt kérdezed majd: "Mi történik?"
Valami csodálatos történik. Jó, ha elérhető vagy a szél. az eső, a nap számára, mert ez az élet. Vagyis ahelyett, hogy nyugtalankodnál miattuk, táncolj! Táncolj, amikor jön a vihar, mert csend követi majd. Táncolj, amikor kihívások érnek, és megzavarják az életed, mert azzal, hogy felelsz ezekre a kihívásokra, új magasságokba lépsz. Ne feledd, még a szenvedés is kegyelem. Annak, aki megfelelően fogadja, ugródeszkává válik.
Azok az emberek, akik sosem szenvednek, és mindig kényelmes és kellemes életet élnek, szinte halottak. Életük sosem lesz olyan, mint az éles kard. Még a zöldségeket sem tudja majd felvágni. Az intelligencia akkor élesedik, ha szembenézel a kihívásokkal. Imádkozz mindennap Istenhez: "Küldj nekem holnap még több kihívást, küldj még több vihart", és akkor megismered a legkedvezőbb életet.

Osho

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2016-04-04)
Megtekintések száma: 256 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0

Block title