Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

Augusztus 15.

Tanuld meg, hogyan barátkozhatsz meg az álmaiddal Az álom a tudattalan egy kommunikációs formája. A tudattalannak üzenete van számodra. Hidat próbál teremteni a tudatos elmédhez.

Nincs szükség elemzésre az álmok megértéséhez, mert ha kielemzed az álmot, akkor megint a tudatos elme kezébe kerül az irányítás. Megpróbálja ízekre szedni és kielemezni, olyan jelentéseket kényszerít rá, amelyek nem a tudattalan jelentései. A tudattalan költői nyelvet használ. A jelentés nagyon finom; elemzéssel nem lehet rátalálni. Csak úgy találhatod meg, ha megtanulod az álmok nyelvét. Ezért az első lépés megbarátkozni az álommal.
Ha álmod fontosnak tűnik - talán erőszakos, lidérces, de úgy érzed, valami jelentősége van -, reggel vagy akár még az éjszaka közepén, mielőtt elfelejted, ülj fel az ágyadban, és hunyd le a szemedet. Barátkozz meg az álommal, mondd neki: "Veled vagyok, és készen állok arra, hogy hozzád induljak Vezess, ahová vezetni akarsz; elérhető vagyok" Add meg magadat az álomnak Hunyd le a szemedet, és menj vele, élvezd; engedd, hogy feltáruljon előtted. Meg fogsz lepődni, micsoda kincseket rejt egy álom, és látni fogod, hogy feltárul előtted. 

Osho

 

     

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2016-08-15)
Megtekintések száma: 378 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 9
Vendégek: 9
Felhasználók: 0

Block title