Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

December 16.
Egy nem rendhagyó levél…

Nagyon kedvesek nekem, valamennyien!

Újabb állomásához jutott a klubunk, s ilyenkor az ember kicsit visszanéz a megtett útra…
Tudjátok, ez úgy indult, hogy az internetből annyit ismertem, hogy a google a barátom. Nem volt semmi ismeretem a honlap készítésről, azt sem tudtam, eszik vagy isszák. Ne kérdezd, hogyan, de megtanultam! Hála és köszönet ezért az shp.hu>>> működtetőinek, elsősorban Csatlós Csabának,  akik azzal fémjelezték magukat: „ha egy e-mailt meg tudsz írni, akkor honlapod is lehet.” Belevágtam, mert mondanivalóm volt, nem magamról, az életről, utakról, Külön köszönet azért, hogy ingyenesen vehettem igénybe, hiszen akkor még finanszírozni tudtam magam.

Aztán ahogyan szaporodott a látogatók száma (nem hiszed el, de mára meghaladtuk a 12 milliós látogatószámot!!!) ahogyan bővült a honlap, teljes elfoglaltságot követelt, így vált fizetőssé egy része. Csak hálával és szeretettel tudok visszagondolni azokra, akik ezt megértéssel és támogatással fogadták, s velem vannak ma is. Ahogyan bővült a honlap, új helyet kellett keresnem, így született meg az új. Kezdhettem újra tanulni a honlapszerkesztést, mert ez teljesen más és nagyon sokat tudó felület. 

Persze, kaptam ezért nem csak meleget, hideget is. A legmegrendítőbb az volt, s ebből nehezen álltam fel: én pénzért árulom a szeretetet. Csakhogy ez a történet nem erről szól.

Nem a szeretet kerül itt pénzbe. A munkám. A honlap. A tárhelyek.

Mára, támogatóink jóvoltából van saját Domain nevünk (ujkorklub.hu), fizetett tárhelyeken vannak az anyagaink, ami azt jelenti, hogy nem törlődnek.  Külön köszönet illeti a Pentacom kft>>>-t,  s ügyvezetőjét, Losonczi Balázst,hogy szerverükön külön helyet biztosítanak számunkra. Biztonságosat, gyorsat, vírusmenteset.  Mert, tudod, azért arra is ügyelnem kell, hogy ha betérsz a klubba, ne szedjen össze semmilyen vírust a géped!

Mára, támogatóink jóvoltából nincs hirdetés a honlapon, s gazdagodtunk egy Áruház modullal is.

A végére hagytam a munkámat. Tudod, valami olyat szerettem volna létrehozni, hogy te megtaláld az utadat, visszafelé, haza, hozzád. Megtaláld önmagadban az igazi arcodat. Minden anyag, ami erre az útra visz téged, nekem külön öröm! A könyvtárunk létrehozásánál az vezérelt: már régen nem fogja érdekelni a kiadókat egy-egy csodás anyag, de itt legyen megtalálható, legyen örök.

S valamiről még szólnom kell. Nem nevezem meg a kiadót, mert nem óhajtok reklámot számára. Bűnözőnek nevezett, s megfenyegetett. Majd szervezkedni kezdett ellenem. Valószínű, te nem tudod, hogy egy-egy könyv árából 5 azaz öt % jut el a szerzőhöz! A többi a kiadóé, nyomdáé. (Nem véletlen, hogy a könyvem magánkiadásként jelent meg, a Moksa Kft>>> finanszírozásával. Dr. Márkus István, az elixír egyik feltalálója azóta elköltözött ebből a létezésből, de szívemben hordom...)

Ha nem lenne helyes a gondolkodásom, majd úgyis jelzitek nekem: én úgy gondolom, hogy ami igazán nagyon fontos, azt én megveszem! Viszont oly nagyon gazdag mára már az az anyag, amiből meríthetünk, hogy minden egyes darabját nem tudjuk megvenni. De valahol a lelkem mélyén hiszem: nem lehet akadály, hogy ez hozzád elérjen! Ez a saját könyvem tapasztalata is: nem változott az eladás attól, hogy fenn van a letölthető anyagok között.

Túl a 12 millió látogatón azt kívánom magunknak: sokáig, nagyon sokáig lehessünk még együtt. S ha földi utunk végére érünk, hagyjunk olyan nyomokat magunk mögött, mely megkönnyíti lelki társaink életet, mely itt marad örökre…

Gergely Zsóka
Megosztom a Facebook-on
Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2013-12-16)
Megtekintések száma: 552 | Hozzászólások: 17
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 10
Vendégek: 9
Felhasználók: 1
anikonagy

Block title