Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

Február 13.

-Ha kérdésed támad-menj és keresd a választ önmagadban.Ne törd a fejed,ne irányítsd a gondolataidat,hadd szálljanak,amerre látnak.Engedd őket szabadon,ne állja semmi útjukat,és a Tudatod segítségével a gondolataid meghozzák neked a választ.
-Légy nyitott arra,ami felülről jön és zárkózz bé az elől,ami körülvesz és a saját mintájára formál
-Véletlenek nincsenek.Te hívod őket annak,mert akkor történnek,amikor nem állsz készen rájuk.Ha készen állsz majd-nem lesznek többé véletlenek.
-Aki uralkodik az energián-az sem alkoholt fogyasztani,sem dohányozni nem fog,a teste nem engedi.Ezért külső segítség nélkül is meg tudsz szabadulni ezektől a káros szokásoktól.
-Tanulj meglepetést okozni! Így a hozzád segítségért forduló hite megtízszereződik és a gyógyító hatásod százszor erősebbé válik.Hiszen az érzékelés titka a meggyőződés.
-Ne hagyj nyugtot a hozzád fordulónak,ne hagyd,hogy lustálkodjon.Tudd,hogy nem tarozol neki semmivel,ő maga tartozik magának,mert ő fordult tehozzád és bármit tanácsolsz is neki,a tanácsodat megfogadni neki kell.Ezért vedd rá, hogy dolgozzon magán és önmaga helyreállításán.Ha erre nem hajlandó, ne foglalkozz vele,mert nem áll még készen a gyógyulásra.
-Nem az a lényeg,hogy más bajával vesződj,miközben a saját energiádat használod el,hanem az ,hogy hatásodra erőket szabadíts fel abban,aki káosz,betegség áldozata és rabja.A feladatod az,hogy meglökd a követ,tovább majd magától gurul,hiszen mindannyiunkban egy öngyógyító rejlik.Tanuld meg kinyújtani a kezed.Amint lábra áll,kézbe veszi a dolgokat,meggyógyítja a testet,amiben él.Ez így van rendjén.Hadd érezze úgy az ember,hogy nem te segítettél neki.Hadd higgye azt,hogy ő maga gyűrte le a betegséget,ez volt amindig is a célod.
-Hála neked,elérted,hogy az ember higgyen önmagában-te vagy a magasabb szint.Amikor a hozzád segítségért forduló abban a hitben megy el,hogy magától lett úrrá a szenvedésein,önmagában való hitet adtál neki.A hite gyógyulást hoz neki majd!
-Ha adsz,ne sajnáld.Hiszen azzal,hogy adsz,kapsz.Ez a törvény ! A természet szereti azokat,akik adnak,és bőkezűen megajándékozza őket.Ha nem osztozol,a saját energiád emészt majd fel.Itt nem a pénzről van szó,értsd meg.

 

 Arkagyij Petrov Életfa könyvéből

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2015-02-13)
Megtekintések száma: 388 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 10
Vendégek: 9
Felhasználók: 1
Mamek

Block title