Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

Január 11.

Érezz egyre több és több fényt magadban. Ez a módja, hogy közelebb juss az eredeti forráshoz.

Érezz egyre több és több fényt magadban. Mindannyiszor, ha lehunyod a szemedet, lásd azt, hogy fény árasztja el az egész lényedet. Eleinte csak képzeled majd, de a képzelet nagyon kreatív.
Tehát képzelj el egy lángot a szív közelében, és képzeld azt, hogy tele vagy fénnyel. Szüntelenül növeld azt a fényt. Szinte szédítővé válik! És nem csak te fogod érezni; mások is érezni kezdik majd. Mindannyiszor, ha közel vagy hozzájuk, érezni kezdik, mert vibrál.
Ez mindenki vele született joga, de kifejezésre kell juttatnod az igényed iránta. Ez olyan kincs, amelyre senki sem tart igényt. Ha nem tartasz rá igényt, halott marad, eltemetve a föld alatt. Amint magadnak követeled, a saját, belső lényedet követeled. Ezért mindannyiszor, ha fényt látsz, érezz mély tiszteletet. Még az egészen közönséges dolgoknál is: ég a lámpa, és te mély tiszteletet érzel, csodálatot. Csak figyeld az éjszaka csillagait, és érezz kapcsolatot velük. Reggel felkel a nap. Figyeld, és engedd, hogy felkeljen vele a belső napod. Mindannyiszor, ha fényt látsz, azonnal próbálj meg kapcsolatot teremteni vele - és hamarosan képes leszel rá.

Osho

 

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2017-01-11)
Megtekintések száma: 505 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 36
Vendégek: 36
Felhasználók: 0

Block title