Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

November 2.

Sose törődj a negatív dolgokkal. Égeted a gyertyát, és a sötétség magától eltűnik.

Ne próbálj harcolni a sötétség ellen. Nincs rá mód, mert a sötétség nem létezik - hogyan harcolhatnál ellene? Egyszerűen gyújts meg egy gyertyát, és a sötétség eltűnik. Tehát felejtsd el a sötétséget, felejtsd el a félelmeket. Felejtsd el az összes negatív dolgot, ami jellemzően az emberi elmét kísérti. Csak gyújtsd meg a lelkesedés egy kis gyertyáját.
Reggel kezdd úgy a napot, hogy nagy lelkesedéssel kelsz fel, azzal az elhatározással, hogy ma igazán nagy örömmel fogsz élni - és azután kezdj el nagy örömmel élni. Edd meg a reggelidet, de úgy edd, mintha Istent ennéd. Akkor szentséggé válik. Fürödj meg, de emlékezz rá, hogy Isten benned van; Istent fürösztöd. Akkor a kis fürdőszobád templommá válik, és a rád zuhogó víz keresztség lesz.
Minden reggel nagy elszántsággal, bizonyossággal, tisztasággal kelj, azzal az önmagadnak tett ígérettel, hogy a mai nap mérhetetlenül csodálatos lesz, és te mérhetetlenül át fogod élni. És minden éjszaka, amikor lefekszel az ágyadba, emlékezz újra arra, mennyi csodálatos dolog történt veled a nap folyamán. Maga az emlékezés is segít, hogy a másnap újra áldott legyen. Csak emlékezz, azután merülj álomba, azokra a csodálatos dogokra emlékezve, amelyek aznap történtek. Az álmaid még csodálatosabbak lesznek. Magukban hordják a lelkesedésedet, és az álmaidban is új energiával kezdesz élni. Tégy szentté minden pillanatot.

Osho

 

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2016-11-02)
Megtekintések száma: 455 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 11
Vendégek: 11
Felhasználók: 0

Block title