Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap üzenete

Október 8.

Emberek milliói döntenek úgy, hogy nem lesznek érzékenyek. Vastag bőrt növesztenek maguk körül, hogy senki ne okozhasson nekik fájdalmat. De ennek nagy ára van. Senki sem okozhat nekik fájdalmat, de boldoggá sem teheti őket senki.

Amikor elkezdesz kinyílni, mindkét dolog elérhetővé válik: olykor beborul az ég, máskor sütni fog a nap. De ha ott maradsz a barlangodba zárva, akkor nincs felhő, és nincs nap sem. Jó előjönni, táncolni a nappal, és igen, jó olykor elszomorodni a felhőkkel - és néha feltámad a szél is. Ha előjössz a barlangból, minden dolog lehetségessé válik, és közéjük tartozik az is, hogy az emberek fájdalmat okozhatnak neked... de ez csak egy a dolgok közt.
Ne gondolj rá túl sokat, különben megint bezárulsz. Több millió lehetőség vár; gondolj azokra is. Boldogabb leszel; több szeretet lesz benned. Elérhetőbb leszel, és más emberek is elérhetőbbé válnak számodra. Képes leszel nevetni, képes leszel ünnepelni. Ezer és egy lehetőség van. Miért választasz egyetlenegyet, azt, hogy az emberek fájdalmat okozhatnak neked?


Osho

Kategória: A nap üzenete | Hozzáadta:: Zsóka (2015-10-08)
Megtekintések száma: 289 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 12
Vendégek: 12
Felhasználók: 0

Block title