Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap kártyája

Október 1.

A Szivárványok Királynője olyan, mint egy csodálatos növény, mely színpompájának és virágzásának teljében van. Tele van élettel és lehetőséggel, nagyon szexuális. Ujjaival a szerelem dallamának ritmusára csettintget, zodiákus-lánca pedig úgy helyezkedik el a nyakán, hogy szíve fölött a Vénusz jelképe fekszik. Karján átvetett fátyla magok sokaságát rejti, és ahogy a szél fúj, ezek a magok mindenfelé szétszóródnak, és gyökeret eresztenek, ahol csak lehet. A Szivárványok Királynője nem aggódik amiatt, hogy a magok termőtalajra vagy sziklákra hullana-e - Ő csak szórja, szórja őket mindenfelé az élet és szeretet tiszta ünnepében. Saját virágzásával harmóniában virágeső hullik rá az égből, az emóciók vize pedig játékosan hömpölyög a virág alatt, melyen ül. 
Talán most úgy érzed, te magad vagy ez a virágos kert, amelyre mindenünnen az áldás záporozik. Üdvözöld a méheket, hívd meg a madarakat, hogy nektárodból ihassanak. Áraszd szét örömödet, hogy mindenki kaphasson belőle.

 

"A Zen azt akarja, hogy bőségben élj, hogy teljességben élj, hogy intenzíven élj - nem a minimumon, ahogy a kereszténység akarja, hanem a maximumon, túláradón. Életednek másokat is meg kell érintenie. A boldogságodat, bőségedet, mámorodat nem szabad magadba zárnod, mint valami mag. Ki kell nyílnod, mint egy virág, és szét kell árasztanod illatodat minden irányba, kivétel nélkül mindenki felé - nem csak a barátok, hanem az idegenek felé is. Ez az igazi együttérzés, ez az igazi szeretet: saját megvilágosodásodat, saját túlvilági táncodat megosztani mindenkivel."

Osho

Kategória: A nap kártyája | Hozzáadta:: Zsóka (2014-10-01)
Megtekintések száma: 382 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 8
Vendégek: 8
Felhasználók: 0

Block title