Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Napi bölcsességek » A nap kártyája

Október 14.

Azt az élményt, amikor meditáció közben megpihensz a szívedben, nem lehet erőltetni vagy megragadni. Az magától jelenik meg, amint egyre inkább összhangba kerülsz saját belső csönded ritmusával. A kártyán látható alak e tapasztalás édes és finom jellegét fejezi ki. A szívből kiemelkedő és a harmadik szem felé ívelő delfinek azt a játékosságot és intelligenciát tükrözik, ami akkor jelenik meg bennünk, ha szívünkkel kapcsolatba kerülünk, és ő irányít bennünket a világban. 
Most engedd magad még lágyabbnak és befogadóbbnak lenni, mert egy kifejezhetetlen öröm vár rád, hogy hatalmába keríthessen. Senki más nem tudja megmutatni neked, hogy hol keresd, és amikor megtalálod, te sem tudod majd szavakkal kifejezni. De ott van, mélyen a szívedben; készen áll, megérett a felfedezésre.

 

"Hallgass a szívedre, élj úgy, ahogyan a szíved diktálja, akármi is legyen a tét: A tökéletes egyszerűség ára nem kevesebb, mint a világ minden kincse...
Egyszerűnek lenni nagyon nehéz, mert az egyszerűségért mindenedet oda kell adnod. Mindent el kell veszítened ahhoz, hogy egyszerű lehess. Ezért az emberek inkább a bonyolultságot választották, és teljesen elfelejtették, hogy hogyan lehetnek egyszerűek. De csak egy egyszerű szív tud Istennel együtt lüktetni, egy ritmusban. Csak az egyszerű szív dala képes harmóniát alkotni Isten dalával. Hogy ezt elérhesd, meg kell találnod a szívedet, a saját dobbanásodat, a saját lüktetésedet."

Osho

Kategória: A nap kártyája | Hozzáadta:: Zsóka (2014-10-14)
Megtekintések száma: 348
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 13
Felhasználók: 0

Block title