Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Sprituális tanítók » OSHO

Vissza a középponthoz
Ha érzel egyfajta villódzást jobbra is és balra is, és nem tudod, hol a középpontod, az egyszerűen azt jelzi, hogy nem vagy többé kapcsolatban a haráddal, tehát meg kell teremtened a kapcsolatot.

Éjszaka, amikor aludni mész, feküdj le az ágyra, helyezd mindkét kezedet öt centivel a köldököd alá, majd nyomd meg egy kicsit. Kezdj mélyeket lélegezni, és érezni fogod, hogy az a központ a lélegzéssel fel-le mozog. Érezd ott az összes energiádat, mintha zsugorodnál, és zsugorodnál, és zsugorodnál, és egy kis középpontként léteznél ott, nagyon koncentrált energiaként. Csináld ezt tíz-tizenöt percig, azután aludj el. Ha ezen tevékenység közben alszol el, az sokat segít. Akkor egész éjszaka fennmarad ez az összpontosultság. A tudattalan újra és újra meglátogatja e központot. Így egész éjszaka, anélkül hogy tudnál róla, számtalan módon mély kapcsolatba lépsz a középponttal.
Reggel, abban a pillanatban, hogy érzed, vége az alvásnak, ne nyisd ki a szemedet. Megint helyezd a kezedet a köldököd alá, nyomd meg egy kicsit, és kezdj lélegezni; megint érezd a harát. Végezd ezt tíz - tizenöt percig, azután kelj fel. Végezd el minden este és minden reggel. Három hónapon belül érezni kezded az összpontosultságot.
Kategória: OSHO | Hozzáadta:: Zsóka (2011-07-05)
Megtekintések száma: 548
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 12
Felhasználók: 1
magdi02

Block title