Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Sprituális tanítók » Sri Chinmoy

Gyermekszív és gyermekálmok

Istent látni gyermekedben

Szülőként teljességgel érezned kell, hogy gyermekeid azért drágák számodra, mivel Isten ott van bennük. Amellett érezned kellene, hogy te is kedves vagy gyermekeidnek, mert Ő benned is ott van. Miközben gyermekeddel beszélgetsz és próbálod szabályozni életét, érezned kell benne az élő Isten jelenlétét. Hogy megérezhesd Isten jelenlétét gyermekeidben, először saját magadban kell azt megérezned. Ha fenntartod magadban saját isteniséged érzetét, akkor mindegy, ki áll előtted, az a valaki saját isteni lényed kivetítése lesz.

Spirituális szempontból azonban nagyon fontos, hogy próbáld Istent meglátni gyermekeidben. Amikor beszélsz velük, érezd, hogy szeretetedet ajánlod fel a bennük lévő Belső Vezetőnek. Mikor bölcsességgel látod el őket, érezd, hogy közted és gyermekeid közt van Valaki, aki a híd szerepét tölti be. Szereted a legdrágábbjaidat, mert érzed, hogy Isten örök szeretete él benned és bennük. Részvétet mutatsz gyermekeidnek, mert az örökkévaló könyörület Forrása benned van.

Minden tevékenységedben érezned kell, hogy lélekteli szolgálatod fényét ajánlod fel a gyermekeidben jelen lévő Legmagasabbnak.

Sri Chinmoy

 

 

 

 

Kategória: Sri Chinmoy | Hozzáadta:: Zsóka (2014-09-04)
Megtekintések száma: 538 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 18
Vendégek: 18
Felhasználók: 0

Block title