Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Sprituális tanítók » Vegyes

Eli Jaxon-Bear

A börtönöd falai félelemből készültek - félsz attól, vajon mi lehet a túloldalon. Amikor végre eleged van a börtönből, nem számít többé, hogy félsz - e vagy sem. A félelemfalai nem tudnak többé megállítani.
Amíg elméddel azonosulsz, megmaradnak a kételyeid. Azon töröd a fejed, hogy miben lehet megbízni. A fejedben hallható hang miatt zűrzavart és homályt élsz át. Nem látod azt, ami ott van közvetlenül előtted, mert a múltban és a jövőben élsz, mentálisan elszakadva a jelentől.
A természetes intuíció a csendben szólal meg. Ha beszélsz magadban, nem hallod meg az intuíciót. Ha beszélsz magadban az, lecsapolja az életerődet. Ha kétely merül fel, ne kövesd, és ne tekintsd személyes ügynek. Semmit sem tud tanítani neked. Csupán egy futó gondolat a sok közül. Az aggodalom és a kétely csupán félelem, és egy hozzá kapcsolódó történet. Ha a történetben maradsz, sosem férsz hozzá a félelemhez.
            Tedd félre a történetet. Ne vegyél részt a kételyben, és nézz szembe mindennel. Hív meg a félelmet, engedd még erősebbé válni, és kövesd a szívedet.
            Aki igazából vagy az, mindennel meg tud birkózni. 

Eli Jaxon-Bear

Kategória: Vegyes | Hozzáadta:: Zsóka (2016-01-16)
Megtekintések száma: 434 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 10
Vendégek: 9
Felhasználók: 1
igyorfister

Block title