Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Születésnapunk » Születésnapunk

5 évesek leszünk!

Öt év… 

Ötödik évünkbe lépünk, s kicsit mások lettünk.  Nem csak a honlap kinézetében, tartalmában is.

Az elmúlt időben arra törekedtem, hogy egy olyan oldal fogadjon, amely elmélyít, lecsendesít, harmóniát és békét teremt.  Olyan oldalra törekedtem, mely összegyűjti és szétosztja mindazt a tudást, útmutatót, melyet a halhatatlan lelkek adtak, adnak e világnak. Olyan oldalra törekedtem, mely megmutatja: ez, amiben élünk a létformák legnehezebbike, nagy kihívás, nagy próba, de csodaszép!

Sokféle út van a létezéshez, s a legnagyszerűbb, ha mindannyian megtaláljuk a saját utunkat.

Ha valamit rád bízhatnék, ha valamit örökül adok az az: Sose kövess mást, csak magadat, amit a szíved súg, ott, azt a halk hangot, mert ott az igazságod! Sose higgy semmiben, csak magadban,  a saját szívedben, mert ott van a hited! Minden más csalás és ámítás!

Sokan mutathatnak utat, sokan mondhatnak örökérvényűnek tűnő mondatokat. De mindebből csak az lesz a tiéd, ami visszhangra lel benned, amit a saját szíved sajátodévá alakít.

Emlékszem, mikor az egyik nagyon korai írásomban azt írtam: én nem mutatok neked könnyű megoldásokat, csak valódit. Ma sem írhatok mást. Mindig lesznek hegyek és völgyek, napsugár és zivatar, lenn és fenn az életedben. Mert az élet ilyen. De hogy mit és hogyan élsz meg: tudsz-e örülni a völgy nyugalmának, nem csak a hegy magas fenségességének, tudsz-e örülni az éltető, tisztító zivatarnak a nap csillogása mellett, meg tudod-e élni, hogy olykor gyengék a szárnyaid, mikor repülni vágysz, az csakis rajtad múlik.

De lássuk, mi vár rád a honlapon, mely a születésnapunkról szól!

Öt év… Az évfordulóra készülve megosztom majd veled ennek az 5 évnek minden örömét és fájdalmát. Mert az is volt. Megosztom veled, hogyan is született meg ez a honlap, már évekkel korábban a fejemben, mielőtt olvashattad volna. Lesz ebben ez kis önvallomás is, mert ha szeretném, sem tudnám kikerülni.  Mindezt azért, hogy lásd: amiben hiszel, amit sosem adsz fel, az valóra válik! Erről fognak szólni a következő napok történetei.

 

Akik folyamatosan olvassák a leveleket, azok találkozhattak már a napi meglepetéseink oldalunkkal. Ez számodra egy kis ajándék a születésnapunkig, klubtagoknak és látogatóknak egyaránt.

Itt találod>>>

 

Ez a honlap a klubtagjaink támogatásával működik. Ha ők nem lennének, én sem lennék, s a honlapunk sem lenne. Ezért bennem végtelen hála van mindenki iránt! Hála és szeretet. Hiszen ők azok, akik társaim abban, hogy valóra válthatom az álmomat: ezt a klubot. Ezért szeretnék minden klubtagunknak minél többet adni. S szeretettel várom azokat is, akik még nem tagjaink.

Ez az én ajándékom mindannyiuk számára>>>

S mivel többen kértétek, születésnapunk alkalmából korlátozott számban,kedvezménnyel és egy éves ajándék klubtagsággal rendelhető meg kiadványunk:

Gergely Zsóka - A forrástól - az óceánig>>>

 

Június 26-án pedig egy online Klubtalálkozót tartunk 19.00-21.00 óráig.

 

S most egy kis emlékezésre hívlak:

 

Az első évünk>>>

A második évünk>>>

A harmadik évünk>>>

A negyedik évünk>>>

 

Hiszem, hogy még sok-sok évet töltünk el együtt közösen, szeretetben, a FÉNY és a SZERETET erejét hirdetve, átadva.

 

Legyen fény a lelkedben, szeretet a szívedben!

Zsóka

Kategória: Születésnapunk | Hozzáadta:: Zsóka (2012-06-06)
Megtekintések száma: 1493 | Hozzászólások: 4
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 3
Vendégek: 3
Felhasználók: 0

Block title