Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Születésnapunk » Születésnapunk

Elszállt 6 év!
6 évesek lettünk!

6 év az örökkévalóságban még egy szempillantás sincs. Felröppen, majd tovaszáll. Ahogyan felröppent ez a klub is az internet világában, s szállt olykor lelkesen, de olykor törött szárnyakkal is. Szállt örömben és szállt sebzetten. Olykor kétségek között, hogy érdemes-e még? Kell-e még?

Mi vitte mégis tovább?

Hiszek az emberben, e nagyszerű csodában, hiszek benned, mert keresed e földi létezésben önmagad. Keresed honnan jöttél, s hová érkezel vissza. 

Ez hajszolt, ez űzött, hogy tovább, még tovább! Átadni az üzenetet: mindig is csodálatos voltál, csodálatosnak teremtettél, saját döntésed alapján érkeztél. Átadni az üzenetet: a legbátrabb döntésed a Földre érkezésed volt, a létezés legkeményebb szintjére. S nem azért a legkeményebb, mert anyagba zártan kell megtanulnod repülni…Azért a legkeményebb, mert itt megfosztanak az EGYségtől, itt az EGY helyett pótlékokkal látnak el, s te úgy érzed sokszor, hiányban élsz, valami nincs a helyén, van benned valami űr, s keresel, kutatsz, amivel betölthetnéd. Van, akinek az egész élete ezzel telik el, van, aki hazatalál.

S én azt szeretném, hogy hazatalálj.

A hazataláláshoz sokféle út vezet. Vannak igaz és vannak tévutak. Élnek igaz tanítók és működnek hamisak. 
Aki neked külső megoldást ígér, aki beavatást ígér, tévútra visz. Miért? Mert születésed óta minden BENNED van! Mindennel rendelkezel, csak ki kell bontanod, s ebben a kibontásban csak a belső mestered lehet segítségedre, senki más. Semmi nincs kívül, csak belül, hiszen mi és a Teremtő EGYek vagyunk, egymásban és egymás által létezünk. Nincs közbeeső kapocs, nincs közvetítő, nem is lehet, hiszen ez a te belső világod, a mások elől is elzárt világ. (Ezt jelenti maga az ezotéria szó is: másoktól elzárt belső tudás .)

Életem legmeghatározóbb, legcsodálatosabb élménye annak felismerése és megélése volt, hogy én a Teremtőben vagyok, ő én bennem, hogy ez nem két külön világ, nem két külön létező, hanem egy és ugyanaz! Ezt jelenti az EGYségben szó. Nem kereshetem kívül azt, ami bennem él, nem fordulhatok senki és semmi máshoz! 

Csodálatos élmény ennek az EGYségnek a megélése, s nem kell hozzá semmi más, csak őszinte keresés és nyitott szív. Nem kell hozzá semmi más csak visszatérni az ősforráshoz, az egyetlen igazi tiszta vízhez.

Ennél az ősforrásnál magad is rájössz, hogy mennyi hazugsággal áltattak téged, hogy kicsivé, semmivé zsugorodj, hogy úgy érzed, te vezetőre, irányításra szorulsz. Ennél az ősforrásnál megérzed az igazi belső valóságod, itt éled át először, hogy mi valamennyien EGYek vagyunk!

Itt érted meg először, hogy mennyi hazugság rakódott az Isten szóra, s ezek között is a legnagyobb hazugság, hogy ő nem a benned élő Teremtő, hanem rajtad kívül álló, számon kérő valaki. A haragvó. A büntető. S persze a kegyelmet gyakorló is. Mind-mind csupa emberi tulajdonság-teremtettünk egy emberformájú istent az igazi helyett. Építettünk templomot a belső templom helyett, teleraktuk faragott képekkel. 

Mindent ki tudsz bontani magadban, amire nyitott a szíved. Minden ajtó kinyílik előtted, amire megértél. Ehhez csak a belső templomodba kell visszatérj, megérinteni a benned élő Istent, visszatérni az EGYségbe, és semmi nem állhat az utadba. 

Ebben az EGYségben nincsenek sem vallások, sem felekezetek, mert ez mind mesterséges, kreált dolog. Ebben az EGYségben megérted, hogy a szeretet jelző nélküli, nem pedig feltétel nélküli, csak a szeretet létezik.

Ebben az EGYségben újra otthon leszel, a belső templomodban végre békére lelsz. Fény gyúl benned, amely nem alszik el soha többé, és életedben először megéled a létezés igazi csodáját. Eltűnik minden félelem, minden kényszer, csak szabad, szárnyaló létezés van. A belső templomodban éled át, hogy önmagad szeretete a benned élő Isten szeretete, s Isten szeretete is mindig benned van. Ebben a térben éled meg, hogy mindig is léteztél, mindig is teremtő erő voltál.

Átölel a fény, s nem enged el soha többé…

Zsóka

Fogadd tőlem sok-sok szeretettel az alábbi imát:

- Om bhur bhuvaha svaha
Tat savitur varenyam
Bhargo devasya dhimahi
Dhiyo yonah prachodayat

(Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;)


- Om namo Bhagavate Vasudevaya

(legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.)


- Om Sat Chit Ananda Parabrahma Purushothama Paramatma 
Sri Bhagavathi Sametha Sri Bhagavathe Namaha 

(Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;)

- Om Hraum Mitraya Namaha
Om Eim Saraswatiyei Namaha

(és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;)


- Om namah shivaya

(és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól!)


- Gate, gate, paragate, parasamgate bodhi svaha

(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké.) 

*** 

Az Om (Aum) kimondása Rád vár

Ámen.

Legyen úgy!

(A zenét itt le tudod tölteni, kívánom, kísérjen utadon!)


Kategória: Születésnapunk | Hozzáadta:: Zsóka (2013-06-26)
Megtekintések száma: 1608 | Hozzászólások: 21
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0

Block title