Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Új utakon » Életünkről

5 lépés a gazdagság
Ha szeretne több pénzt bevonzani életébe, akkor kövesse az alábbi útmutatást. Mindössze öt lépés kell ahhoz, hogy megnyíljon a bőségszaru.

1. Engedje el a félelmeket! 

Ha fél a jövőtől, akkor éppen ezzel akadályozza meg, hogy Önhöz áramoljon a pénz. A világegyetem készletei korlátlanok, Ön is meg tudja találni a megfelelő anyagi forrásokat, ehhez azonban el kell engednie a félelmeket. A félelem rezgései helyett próbáljon bizalommal feltöltődni. Ha bízik abban, hogy lehet elég pénze, akkor lesz is. 

2. Értékelje önmagát! 

A változtatás második lépcsője, hogy megváltoztatja az önmagáról alkotott képét. Ahhoz, hogy megszabaduljon a szegénységtől, és elegendő pénze legyen, értékelnie kell önmagát. Kezdje el már ma szeretni magát! Fedezze fel saját egyedüliségét, ismerje fel önnön adottságait és tehetségét, fogadja el, hogy Ön is fontos szereplője az életnek. Ha eléggé tudja magát értékelni, akkor ezáltal úgy érzi majd, hogy megérdemli a gazdagságot, hiszen értékes személyiség. 

3. Adjon ki örömmel! 

Amit a gondolatainkon, érzéseinken, érzelmeinken, szavainkon és tetteinken keresztül kisugárzunk, azt be is vonzzuk az életünkbe. Ha a hiány és korlátozottság gondolatait bocsátja ki, a kellemetlen kudarcélmények jönnek vissza, az aggodalmak és a nyugtalanság, Valahányszor pénzt ad ki, bármire is, örüljön, hogy van mit kiadnia. Költekezés közben ne azon siránkozzon, hogy milyen drága az élet, hanem annak örüljön, hogy azt a valamit épp meg tudta venni. Minden apróság megszerzése töltse el elégedettséggel, ez is kulcs a gazdagsághoz. 

4. Jómód tudat 

Képzelje el, milyen érzés több millió forintot nyerni! Élje át a siker érzését! Képzelje el, mi mindent venne, hogyan viselkedne a bankban, az üzletekben. Azt is képzelje el, amikor megvásárolja magának, amit szeretne. Élje át a boldogságot, a megelégedettséget, de közben másokra is gondoljon: a barátaira, a családjára, a rászorulókra. Élje át annak az örömét is, hogy most végre másoknak is segíthet. Feltétlenül látnia kell magát, ahogy másoknak segít. A jómód tudat csak akkor működik, ha nem öncélúan akarja felhasználni a vagyont, amire vágyik. 

5. A pénz áramlik 

Ha ad abból, amije van, akkor azt fogja tapasztalni, hogy a pénz újra és újra visszatér magához. Az adakozás lehet egy százas az út szélén ácsorgó koldusnak, vagy egy ajándék a barátnőjének. A lényeg, hogy adjon, és mindezt szívből tegye. Ajándékozzon, hogy az élet Önt is megajándékozza. Tanulja meg a nagyvonalúságot, még akkor is, ha úgy érzi, kevés, amije van. Meglátja, hamarosan új források nyílnak meg Ön előtt.
Forrás: http://ezoteria.tlap.hu/magazin/5-lepes-a-gazdagsag/
Kategória: Életünkről | Hozzáadta:: Zsóka (2012-04-11)
Megtekintések száma: 657 | Hozzászólások: 4
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Új utakon [33]
Sose nézz vissza!
Életünkről [10]
Ha a válaszokat keresel

Statisztika


Online összesen: 17
Vendégek: 15
Felhasználók: 2
sziget8622, gipszjakab99

Block title