Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Új utakon » Új utakon

Fényből érkeztél és a fénybe térsz
Fényből érkeztél, ahol nem volt más, csak béke és szeretet. Fényből érkeztél, mely csak világossággal vett körül. Nem voltak árnyak, nem volt titok, minden egyszerű és tiszta volt. Szabad voltál, nem volt korlát, nem volt akadály. Csak lebegés a tiszta fényben. Tiszta, sebezhetetlen voltál. Erős. És ez vagy ma is.

És kíváncsi.

Kíváncsi voltál, miért van itt minden úgy, ahogyan van. Mert láttad azt, láttad, mi van itt, a Földön.
Elhatároztad hát, lehozod azt a fényt, amely benned van. Világosságot hozol az itteni sötétségbe, megtanulsz repülni anyagba zártan is, s megtanítasz erre másokat is. Mert tudod, hogy az anyag csak a kifejezési formád, semmi más. A lényeg a világosság, a fény, amely nem látható, csak érezhető. A fény, melyet átsugárzol másokra, átadod másoknak.

Vigyáznod kell erre a benned élő fényre. Ápolnod. Gondoznod. Táplálnod.
Ez a fény mindig erősebb lesz, mint a kinti sötétség. Lehet, olykor úgy érzed, éppen csak pislákolsz, de mindig tudd: a sötétségben a leghalványabb fény is világosságot teremt.

Egy szikrából is lehet hatalmas láng: a szeretet lángja. Egyetlen szikra is képes lángra lobbantani, ami körülötte van. Hát hogyan is ne tudná megtenni ezt a szeretet, a fény szikrája?

Érezd életed minden pillanatában, hogy fény vagy, tiszta vagy, dicsőséges vagy. Érezd életed minden pillanatában, hogy a sötétség sosem győzhet a fény felett. Bármily nagy a sötétség, egyetlen apró szikrád elég, hogy megsemmisítse.

Hívj fényt magadhoz minden nap. Szánj erre minden nap időt. Pár perc is elég.

Csak csukd be a szemed. Érezd, amint közeledik feléd az a fény, amelyből érkeztél. Nincs más körülötted, csak fény. Engedd, hogy átöljenek a fénysugarak. Engedd, hogy átjárjanak. Töltekezz: engedd be minden sejtedbe, engedd be a szívedbe. Végül adj hálát. Majd nyisd ki a szemed.

Sose feledd: fényből érkeztél és fénybe térsz.

Zsóka

Kategória: Új utakon | Hozzáadta:: Zsóka (2011-06-24)
Megtekintések száma: 1249
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Új utakon [33]
Sose nézz vissza!
Életünkről [10]
Ha a válaszokat keresel

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Block title